Tornar

6 edició curs en línia alcohol: Abordatge del consum d´alcohol a l´Atenció Primària


Descripció:

Aquesta activitat té una durada de 19 hores lectives i està acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (3,3 crèdits).

 També informar que el curs té un cost de 200 euros per alumne/a, però que en aquest cas és gratuït per als professionals sanitaris del sistema públic de salut, gràcies al finançament de l´Agència de Salut Pública de Catalunya. Per això apel.lem a la teva responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveus que et pots comprometre a realitzar el curs en la seva totalitat.

L´objectiu del curs és el de facilitar l´adquisició de les habilitats necessàries per a fer identificació precoç e intervenció breu en el consum de risc i perjudicial d’alcohol, així com també abordar la síndrome de dependència de l’alcohol.

L´activitat pretén millorar el coneixement dels professionals per a fer prevenció del consum de risc d´alcohol, així com saber tractar els problemes derivats del consum.

També es fomenta la difusió de les eines del programa “Beveu menys” entre els professionals de l’AP i dels Centres d´Atenció i Seguiment a les Drogodependències (CAS).



Docent 1: Lidia Segura
Organització i Logística:
Dates:
Dimarts 15 d'Octubre de 2019
Dimarts 17 de Desembre de 2019
Lloc: Curs en línia
Horari: Curs en línia

Informació addicional: